Woning Coach

Dromen over (ver-)huizen is mooi, genieten en gratis en het overkomt iedereen. Informatie inwinnen kan voortaan natuurlijk op veel manieren; het internet biedt natuurlijk veel data… heel veel! Tijden veranderen;
Ook in de woningmarkt… dus ook jouw makelaar moet mee veranderen, vinden wij!

Op enig moment begint het serieus te worden en kan die gevonden informatiestroom onoverzichtelijk worden voor je.

Je kunt gaan twijfelen of je het toch wel goed begrijpt… of je niet iets over het hoofd hebt gezien… of je een verstandige keuze gaat maken… of je niet te veel gaat betalen… of het nu verstandig is…

De emotie en ratio raken dan verstrengeld in elkaar. Dat is helemaal niet vreemd; het is een hele grote beslissing over een grote stap met mogelijk grote gevolgen. En een beslissing die je niet elke dag maakt! Die angst zien wij vaak en herkennen wij.

Dan breekt het moment aan dat je hulp moet inschakelen. Dan bel je je makelaar, dan bel je dus ons,om je te laten begeleiden, te laten adviseren. Jouw makelaar is gewend om de feiten in de woningmarkt goed te ordenen en te interpreteren en kan de emotie, die bij het kopen of verkopen komt kijken, scheiden van de ratio en beiden juist naast elkaar plaatsen.

Zo zien wij onze rol als moderne makelaar.

Wij zijn makelaar, maar worden jouw coach in het traject van aankoop en/of verkoop. Wij willen angsten verminderen en twijfel wegnemen, waardoor je zelf in staat bent een goede, verantwoorde, keuze te maken.

Daarnaast kunnen wij, als erkend hypotheekadviseur, tevens alle mogelijke financiële risico’s helder in beeld brengen en – indien gewenst – ook afdekken. Hoe meer onzekerheden er kunnen worden weggenomen door ons als uw coach, hoe prettiger de keuze voor jou wordt en hoe meer je kunt genieten.

Genieten, want daar was het met het dromen toch ook om begonnen??