Aan de Waterkant - Piushaven

www.aandewaterkant.nl

Aan de Waterkant - Piushaven

 Recent hebben wij aan geïnteresseerden, tijdens de Dag van de Bouw, de eerste belevenissen van wonen op hoogte - met het fraaie uitzicht - kunnen laten zien. Met een VR-bril, konden bezoekers ervaren wat het uitzicht vanaf elke verdieping is. Iedereen was het met elkaar eens: "GEWELDIG"!

Deze toren vormt de afronding van het project Aan de Waterkant en voor kopers is het de laatste kans om te wonen op de meest verrassende plek van de Piushaven.

In Toren H worden circa 80 appartementen ontworpen, verdeeld over 19 verdiepingen. De toren wordt gerealiseerd aan het Wilhelminakanaal ter hoogte van de Meijerijbaan. Tijdens de Dag van de Bouw kun je virtueel een indruk van het uitzicht krijgen en worden de eerste concept plattegronden getoond. De daadwerkelijke verkoop van de appartementen gaat van start in het laatste kwartaal van 2018. Geïnteresseerden kunnen zich al wel inschrijven. 


 
Volg ons op Facebook of meld u aan op de website:  aandewaterkant


Appartementen op unieke locatie Aan de Waterkant in verkoop - Blok D

NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR; BINNENKORT "START BOUW!"

De appartementen in blok D van het project Aan de Waterkant zijn bijna allemaal verkocht!
Het gebouw ligt prominent aan het Wilhelminakanaal met uitzicht op en de rust van Natuurgebied Moerenburg. Voorzien van alle gemakken, dichtbij de gezelligheid van de Piushaven en op loopafstand van de dagelijkse boodschappen. De grote variatie in afmeting en prijs zorgt ervoor dat de appartementen heel aantrekkelijk zijn.

 Het nieuwe woongebied in de Piushaven heeft haar succes al bewezen. De wijk is volop in ontwikkeling en de kracht als fantastische woonomgeving is versterkt. De eerste woningen worden met veel plezier al meer dan een jaar bewoond en binnenkort start de verkoop van het laatste blok gezinswoningen. De karakteristieke architectuur van de woningen wordt doorgezet in het appartementengebouw Toren D Aan de Waterkant. Neem zelf een kijkje Aan de Waterkant en ervaar hoe bijzonder het is om hier te wonen.
 Appartementen in Blok D

 

 

Het unieke van dit appartementengebouw is dat geïnteresseerden hebben meegedacht over het ontwerp en de indeling van de appartementen waardoor we extra goed aansluiten op de wensen en behoeften van potentiële kopers. Deze groep Vroege Vogels heeft hun keuze al gemaakt. Volg hun voorbeeld en onderzoek of een appartement op deze fantastische locatie ook voor u bereikbaar is.

Er komt nog een tweede woontoren, Blok H, waarvan de verkoop nog gestart moet worden. Schijf u nu in en blijf op de hoogte van de "Start verkoop" van deze laatste woningen Aan de Waterkant. Inschrijven Appartement

Laatste woonhuizen op unieke locatie Aan de Waterkant ....... zijn allemaal VERKOCHT !! 

De aller-allerlaatste woonhuizen in Blok G zijn VERKOCHT !!
Wat hebben wij veel kopers gelukkig kunnen maken!

Wij hebben - als makelaar - genoten van het enthousiasme dat onze kopers lieten blijken tijdens de beslissingsfase..... en daarna! Heel veel woongenot voor de komende jaren gewenst! Graag "TOT ZIENS".

Team Aan de Waterkant 
 
 
 
 

 

www.ijzergieterijtilburg.nl

IJzergieterij - Havenlofts aan de Piushaven

Een Loftwoning aan de Piushaven, is niet alleen wonen op een bijzondere locatie, maar ook in een zeer aparte woning, haast uniek in Tilburg!
De voormalige IJzergieterij ( bwjr. ca. 1900) is in het verleden al gebruikt als kerk en als supermarkt, maar is verbouwd tot 18 havenlofts en 2 commerciele ruimten.

Wij zijn trots dat wij als makelaar dit project mee hebben kunnen verkopen! Een prachtplan!