Makelaardij

Onze aanpak bij verkoop

Onderscheidend & Ambitieus


Indien u ons inschakelt om u te begeleiden, dan doet u dat omdat u het ons gunt, na een goed en open gesprek. Het moet een wederzijdse ‘klik' zijn, waardoor er een vertrouwensrelatie kan ontstaan. Ook de collega’s op kantoor kennen u, en u hen! Zo ontstaat er voor iedereen, zowel bij ons op kantoor als bij u een prettige samenwerking, die leidt tot succes. Wij willen uw coach zijn in het traject.
Als u een pand wilt verkopen gaat het vaak om een aanzienlijk vermogen. Dat belang legt u alleen in handen van iemand die u vertrouwt; waarvan u zeker weet dat hij uw bezit met zorg behandelt.
Het moet ook een vakman zijn die uitstekende resultaten voor u weet te bereiken, doordat hij de markt en de stemming goed kent. Als sportman wil je graag winnen, dat ervaar je ook in het vak. Je wilt graag het beste resultaat behalen als team; dat team zijn u en wij samen!!Als u ons dat vertrouwen schenkt, voelen we ons persoonlijk aangesproken om optimaal te presteren.Realistisch & Professioneel


Doel is de beste prijs binnen een acceptabele periode. Eerst spreken we met u de marktsituatie door. Op basis daarvan bepalen we samen met u een strategische vraagprijs. Van tevoren spreken we met u een streefprijs en een bodemprijs af. Deze zijn onder meer afhankelijk van de hoeveelheid tijd die u heeft om uw huis te verkopen en de reacties uit de markt. Strategie is juist in de huidige markt zo belangrijk.


Bij verkoop zetten we alle professionele instrumenten in voor locale en regionale marketing. Daarnaast wordt uw woning opgenomen op Funda.nl, het landelijke verkoopsysteem van de NVM. Uiteraard zijn we ook aktief op Facebook en andere sociale media. Ook het ‘ouderwets makelen’, wordt steeds vaker door ons gedaan. Dat betekent dat we kandidaten, die we bij andere woningen hebben gezien, niet vergeten en gaan benaderen voor uw woning als die daarvoor in aanmerking komt. Zo proberen we koper en verkoper met elkaar in contact te brengen. Daar zijn wij goed in.

Taxaties

Meten is weten
. Wij zijn als NVM makelaar bevoegd om voor elke bank of geldverstrekker te taxeren.

Ook voor hypotheken met NHG (Nationale Hypotheek Garantie), waarvoor een NWWI taxatie nodig is kunnen wij voor u een rapport opstellen tegen acceptabele kosten en op zeer kort termijn!


Onze aanpak. 
Bij een taxatieopdracht maken we zo snel mogelijk een afspraak voor de bezichtiging van het pand. Bij de verkoop van een pand kan dat meteen met u persoonlijk, bij aankoop bellen we eerst met de huidige bewoners of hun makelaar. De periode tussen opdracht en bezichtiging benutten we om informatie in te winnen bij het kadaster en het archief. Tijdens de opname beoordelen we het pand op bouwkundige aspecten, staat van onderhoud en locatie. Zodra alle relevante gegevens beschikbaar zijn, worden ze zorgvuldig gecontroleerd. Vervolgens werken we al die informatie op ons kantoor uit tot een helder rapport voorzien van digitale foto’s. Als wij het pand na de taxatie mogen verkopen, is de taxatie gratis. Hebt u opmerkingen of vragen over het rapport, dan kunt u ons altijd bellen. We blijven u graag van dienst ook nadat het rapport is afgerond.

Echtscheiding

Juist bij een situatie, waarbij sprake is van scheiding en de woning verdeeld moet gaan worden of zelfs verkocht, kunnen wij een belangrijke rol spelen. Wij zijn in staat om het vertrouwen van beide eigenaren te krijgen en een waardebepaling af te geven, die zeer zorgvuldig wordt toegelicht. Doordat beide partners een tegengesteld belang kunnen krijgen is zorgvuldigheid en inleving van de taxateur in de moeilijke situatie zeer belangrijk.

Wij maken ook deel uit van het samenwerkingsverband met deskundigen, die u kunnen helpen tijdens deze moeilijke periode, waarin u – naast alle emotie – al zoveel moet regelen. Wij willen ook hier uw coach zijn in deze fase. samenscheiden.info

Taxaties geschikt voor:

  • Hypotheek bij alle geldverstrekkers en banken
  • NWWI gecertificeerd
  • Belastingdienst
  • Echtscheiding


Voor onze privacyverklaring klikt u op onderstaande link:
NVM Privacyverklaring voor De Bont Makelaardij