Hypotheken & Verzekeringen

Helder

Voor een goed hypotheekadvies kijken we naar de balans tussen de mens, zijn wens en zijn grens.
Uw wensen worden geïnventariseerd, uw mogelijkheden afgetast, uw grenzen verkend. Het is het zoeken naar de balans, tussen lenen, sparen en spenderen. Tussen zorgeloosheid en zekerheid. Voor nu en voor straks. Al die individuele factoren spreken we zorgvuldig met u door, zodat we precies weten waarnaar we moeten zoeken. We ronden ons werk af met een helder advies over de beste mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Onafhankelijk

Een goede hypotheekadviseur moet niet alleen weten welke hypotheekproducten er allemaal te koop zijn, maar die ook naar waarde beoordelen. Zijn advies mag niet beperkt worden door wat ‘zijn’ bank toevallig in de aanbieding heeft. Doordat wij onafhankelijk zijn kunnen we bij veel verschillende hypotheekverstrekkers voor u ‘winkelen’. Bovendien garandeert onze onafhankelijkheid een objectief advies.

Kwaliteit

Met het oog op de kwaliteitsborging van ons hypotheekadvies is Rob de Bont Erkend Hypotheekadviseur SEH. Hij is verplicht om jaarlijks studiedagen te volgen om zijn kennis op peil te houden en op de hoogte te blijven van wijzigingen in de regelgeving en mogelijkheden. Zo kan hij u optimaal adviseren.

Meerwaarde

De combinatie van een erkend hypotheekadvies met onze expertise als NVM makelaar biedt aanzienlijke meerwaarde. Het idee daarachter is dat één contactpersoon u gedurende het hele traject kan begeleiden. Als u een huis op het oog heeft, kunnen we als makelaar met u naar dat pand gaan kijken, maar u ook adviseren over de hypotheek. Wanneer u zoekt vanuit een bepaald budget, kunnen we een pand dat u aanstaat op kwaliteit en marktwaarde beoordelen. Het huis, de hypotheek en de relatie tussen die twee, bij ons weet u snel waar u aan toe bent.

Wij zien het als onze taak om uw twijfels of angsten weg te nemen door een helder en duidelijk verhaal. Dan pas kunt u zelf een verantwoorde beslissing nemen. Kijk ook bij de woning coach.
Als deze manier van adviseren u aanspreekt, loop dan gerust eens binnen, bel of mail ons.

download hier: 2017-DVD-HYPOTHEEK.pdf