de Bont Makelaardijexcellent.jpg

Bij een recente audit ( juni 2018), uitgevoerd in opdracht van de NVM,
is ons kantoor gekwalificeerd als
"Excellent"!  

Dat moet een vertrouwd gevoel geven.
 
 


Historie

De Bont bekleedt al circa 90 jaar een bijzondere positie in de makelaars- en hypotheekwereld en daarmee zijn wij één van de oudste makelaarskantoren in Tilburg!!


Sinds de oprichting van ons kantoor in 1928, houden we onverminderd vast aan kwaliteit, integriteit en liefde voor het vak. 
Tegelijkertijd mag u van ons verwachten dat we open staan voor nieuwe mogelijkheden en kansen en daarbij een eigen filosofie hebben over hoe u het beste van dienst te kunnen zijn.

Huizen zijn niet alleen stenen.... maar ook veel emotie!

Het zijn nog steeds dezelfde zorgen of angsten die verkopers en kopers van woningen hebben zoals men dat ook 90 jaar geleden had. Een huis kopen of verkopen blijft spannend en dan moet je nog steeds kunnen terugvallen op een vertrouwd adres.

Toch zijn het vooral de normen en waarden, die vanouds bij ons beroep horen, die bepalen of u, ook op termijn, tevreden bent. Naar ons idee heeft deze beroepsetiquette dan ook nog niets aan betekenis ingeboet. We gaan wel met de tijd mee en profileren ons tegenwoordig als woningcoach

Het belang ervan werd ons al op het hart gedrukt door Rob van der Schoot die het kantoor in 1928 oprichtte. Deze traditie werd voortgezet door zijn schoonzoon, Jan de Bont, die het kantoor in de jaren zestig overnam. Ook Rob de Bont, die het kantoor leidt sinds 1994, is gevormd volgens dezelfde familietraditie. Samen met u plukken we nog dagelijks de vruchten van die beproefde benadering.

Onderscheidend

Al ruim 20 jaar kunt u Rob de Bont door de stad zien rijden in zijn – 50 jaar oude - onderscheidende Volvo Amazone. Eenvoud, betrouwbaar, onderscheidend en herkenbaar; daarom!

Sinds 2012 werken wij ook vanuit een prachtig en markant pand, een voormalige timmerwerkplaats. Waar vroeger ontzettend hard gewerkt werd met de zaag- en schuurmachines.... wordt nu nog steeds hard gewerkt!!

We zijn nog steeds elke dag enorm trots op ons succes om van dit industrieel erfgoed, met haar “zaagtand-dak” en mooie lichtinval, een prettige en onderscheidende werkomgeving te maken waar wij u ook graag ontvangen. We laten onze klanten met plezier ervaren dat als je iets heel graag wilt… er ook veel mogelijk is!

Als u Rob ziet rijden in zijn auto, of als u ons pand ziet, of als u ons gewoon even spreekt, weet u wie we zijn en waar we voor staan. En anders leggen we het u graag een keer uit.....

Kom eens een keer kijken, we laten het u graag zien.

“Bij de Bont”

expositie mogelijkheden voor jou

Onze fijne werkruimte delen we graag met iedereen die we al kennen…… en graag nog leren kennen!!

Het is een prachtige ruimte om te exposeren, muziek te maken of een presentatie te geven. Als één van onze kennissen of relaties graag hun werk willen delen met familie en vrienden, nodigen wij ze van harte uit om dat in ons mooie pand te doen. Wij leren jouw vrienden graag kennen. Informeer eens of wij iets voor jou kunnen betekenen. Wij denken graag “out of the box”…jij ook?