Bosscheweg 342, 5013 AD TILBURG

Vraagprijs: € 147,500 k.k.

Kenmerken:

Aantal kamers:
3 (waarvan 2 slaapkamers)
Bouwjaar:
1906
Inhoud:
260 m3
Ligging woning:
aan drukke weg, in centrum
Perceeloppervlak:
67 m2
Positie:
zuid
Tuin:
achtertuin
Type:
tussenwoning
Verwarming:
c.v.-ketel
Water:
c.v.-ketel
Woonoppervlak:
78 m2

Omschrijving:

Dit is een ideale starterswoning, dicht bij het centrum, het station en de Armhoefse Akkers. De woning heeft een verrassende ruimte op de begane grond, door de forse uitbouw aan achterzijde. De leefruimte is op de begane grond opgedeeld in een woonkamer en leefkeuken, samen bijna 40 m2 groot! Dat is heel bijzonder in dit prijssegment. Ook de badkamer is reeds op de 1e verdieping ingericht, dat is wel zo makkelijk...

De ligging aan de drukkere weg is in de woning vrijwel niet te merken door de goede isolatie. Aan achterzijde heb je het spoor lopen, maar daarmee ook geen achterburen. Sterker nog, een deel van de 11 meter diepe achtertuin is eigendom van de NS, maar in gebruik bij deze woning. Daarmee heb je dus een diepe tuin op het zuiden, met goede privacy. De ruime berging achterop het perceel heeft een oppervlakte van ca. 11 m2.

De ruimte is geweldig, maar houd rekening met enkele verbeterpunten, zoals schilderwerk en herstel van de dakgoot voorzijde.

Indeling:

Begane grond:
Hal met meterkast.
Woonkamer met laminaatvloer en open verbinding met de uitgebouwde leefkeuken, in totaal bijna 12 meter diep. Het keukenblok staat in een hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur.
De bijkeuken met opstelling van CV (2013) en wasmachine en toegang tot toilet.

1e Verdieping:
Overloop met 2 slaapkamers en badkamer met douche, wastafel en toilet ( Sanibroyeur)

2e Verdieping:
vliering.