Vendeliersstraat 21, 5021 HP TILBURG

Vraagprijs: € 190,000 k.k.

Kenmerken:

Aantal kamers:
5 (waarvan 4 slaapkamers)
Bouwjaar:
1959
Inhoud:
360 m3
Ligging woning:
aan water, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Perceeloppervlak:
123 m2
Positie:
zuid
Tuin:
achtertuin, voortuin
Type:
tussenwoning
Verwarming:
c.v.-ketel, open haard
Water:
c.v.-ketel
Woonoppervlak:
107 m2

Omschrijving:

De zuidkant van de Piushaven is nog een rustig gebied, maar met de nieuwe aanleg van het groen langs het water en de komst van horeca naar dit gedeelte, zal ook hier een zeer gewilde woonomgeving ontstaan. Precies tussen het Stuyvesantplein met de uitgebreide speelmogelijkheden voor de kinderen en de bruisende Piushaven met terrasjes en gezellige activiteiten, staat deze ruime tussenwoning die we nu te koop mogen aanbieden met tevens de extra mogelijkheid tot aankoop van een garagebox op 100 meter afstand ( niet in vraagprijs opgenomen!)

De huidige eigenaren hebben hier vanaf 1959 met veel plezier gewoond en de woning met zorg onderhouden. In verband met de leeftijd bieden zij nu - na bijna 60 jaar - een ander de kans om op deze fijne locatie te gaan wonen en het pand helemaal naar eigen smaak te moderniseren.
Het grote onderhoud is voor jou reeds gedaan, want het gehele huis is voorzien van nieuwe, onderhoudsvrije kozijnen met dubbel glas en de CV ketel is in 2017 vervangen. Ook de badkamer is een aantal jaren geleden vernieuwd.
Aanpassingen aan keuken, electra en afwerking van de wanden en plafonds zijn vermoedelijke wensen van een koper.

De diepe voortuin voorkomt dat voorbijgangers pal langs je huis lopen, maar deze tuin is geen eigendom, maar in gebruik van de gemeente. Daarmee blijft er ,bij een perceel van 123 m2, veel ruimte over voor de achtertuin, die op het zonnige zuiden is gelegen en waar de stenen berging staat.

De garage staat op een klein terrein met meerdere boxen en de koper van deze woning heeft de keuze om de garage ook aan te kopen... of niet.

Indeling:

Begane grond:
Gang met toilet, kelderkast en trap.
Uitgebouwde leefkeuken met mogelijkheid om een eettafel te plaatsen. De inrichting is netjes en prima te gebruiken, maar gedateerd.
De woonkamer is ook 3 meter uitgebouwd tot maar liefst 10 meter diepte en beschikt over een open haard. Bij een verbouwing kunnen beide ruimten met elkaar tot 1 grote verblijfsruimte van bijna 50 m2 worden verbonden; Dan ontstaat er een geweldige ruimte!

1e Verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer met douche, wandcloset en wastafel.

2e Verdieping:
Voorzolder met opstelling van CV (2017) en veel bergruimte.
Een extra grote slaapkamer met dakkapel en veel kastruimte.