Montfortanenlaan 106, 5042 CX TILBURG

Vraagprijs: € 185,000 k.k.

Kenmerken:

Aantal kamers:
5 (waarvan 4 slaapkamers)
Bouwjaar:
1965
Inhoud:
335 m3
Ligging woning:
aan rustige weg, in woonwijk
Perceeloppervlak:
180 m2
Positie:
zuid
Tuin:
achtertuin, voortuin
Type:
tussenwoning
Verwarming:
c.v.-ketel
Water:
c.v.-ketel
Woonoppervlak:
108 m2

Omschrijving:

Telkens als je de straat in rijdt, word je blij van het vele groen en de ruimte die je ervaart, door gezellige diepe voortuinen van dit gedeelte van de straat. Dat betekent ook veel privacy, want passanten lopen niet direct voor je woonkamerraam.

Dat ruimtelijk gevoel blijf je ook in het huis behouden en zeker ook in de 10 meter diepe achtertuin, die op het zuiden is gelegen en daarmee veel zon heeft. Er is een stenen berging van ca. 4 x 2 meter.

De woning is goed onderhouden en wordt met liefde bewoond. De kozijnen zijn nagenoeg allemaal vervangen en voorzien van dubbele beglazing. De keuken en het sanitair zijn wat ouder, maar nog steeds in goede staat en prima te gebruiken. Dat krijg je als er met zorg wordt gewoond!
Indien er toch een nieuwe keuken wordt geplaatst, dan is het erg interessant - en reeds door buurtgenoten gedaan - om de muur tussen keuken en woonkamer eruit te halen, waardoor er een hele grote leefruimte ontstaat.
Met 4 slaapkamers is er ook boven veel ruimte, ideaal voor gezinnen.

Indeling:

Begane grond:
Gang met trap, kelderkast en toilet.
Woonkamer met parketvloer en keuken met nette inrichting en voorzien van gaskookplaat, oven en afzuiger.

1e Verdieping:
Overloop met een grote kast ( waarvoor mogelijkheid voor een toilet) , 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en wastafel.

2e Verdieping:
Grote overloop met opstelling van wasmachine en CV ketel ( Nefit 1998)